Bijenvolken te koop/gezocht

Imkers van onze vereniging kunnen onder aan deze pagina melden dat ze momenteel een volk beschikbaar hebben voor leden van onze vereniging. Meldt op hoeveel ramen ze staan en de prijs en dan geven we dat door aan de geïnteresseerden.

Bericht 24 februari 2019:
Hallo, ik ben afgelopen winter mijn bijenvolk kwijtgeraakt door verdwijnziekte. Onbegrijpelijk. Bijna geen bij meer in de kast terwijl het een volwaardig volk was. Er zit nog voldoende voer in de kast. Ik zoek dus een bijenvolk. Ik las dat Jan Blok er  een te koop heeft. Zou graag contact met hem hebben.

Bericht 2 februari 2019:
Jan Blok heeft vanaf maart 2019 drie volken te koop.
Reageer via het onderstaande contactformulier.

Bericht 26 oktober 2018:
Als er nog beginnende imkers zijn die een ingewinterd volk willen aanschaffen ik heb nog enkele volken beschikbaar. Ik moet door overlast bij een aangrenzende tuinder een bijenstand uiterlijk volgend voorjaar sluiten. Het is dus ook mogelijk om het volk van mij over te nemen uiterlijk eind februari – begin maart. Rob Vrijlandt mobiel 0655127585

Ook als een beginnende imker op zoek is naar een volk dan kan hij dat hieronder aangeven: