Bijenvolken gezocht

Imkers van onze vereniging kunnen onder aan deze pagina melden dat ze momenteel een volk beschikbaar hebben voor leden van onze vereniging. Meldt op hoeveel ramen ze staan en de prijs en dan geven we dat door aan de geïnteresseerden.

Ook als een beginnende imker op zoek is naar een volk dan kan hij dat hieronder aangeven.

Momenteel zijn er al in totaal voor 7 volken aanvragen binnengekomen. Mail als je volken beschikbaar hebt of snel krijgt.
Hier een paar oproepen:

Ik ben met de beginnerscursus bij de vereniging bezig. Heb afgelopen zomer een al zwerm geschept en wil graag uitbreiden. Ik meld dat omdat er mensen in mijn groepje zitten die nog een eerste volkje zoeken. Die hebben natuurlijk eerst recht op een volkje.
Graag wil ik een bijenvolk kopen / overnemen.
Hierbij deel ik mee dat ik graag een bijenvolk wil kopen.
Ik ben op zoek naar een buckfast volkje, graag hoor ik wanneer iemand er een beschikbaar heeft!
Ik ben dit jaar gestart met de beginnerscursus, heb een kast aangeschaft en zoek nu een volk.
Dit jaar begonnen met de cursus. Ik wil graag een eerste volk.
Momenteel nemen wij deel aan de beginnerscursus. We zouden graag zo snel mogelijk met een eigen volkje starten, waar we dan met z’n drieën zorg voor gaan dragen.
We horen het graag als er iets beschikbaar is!