Bijenvolken te koop/gezocht

Imkers van onze vereniging kunnen onder aan deze pagina melden dat ze momenteel een volk beschikbaar hebben voor leden van onze vereniging. Meldt op hoeveel ramen ze staan en de prijs en dan geven we dat door aan de geïnteresseerden. We plaatsen geen mailadressen op de site maar geven je bericht door.

De richtlijn is voor de verkoop van een volk op zes ramen is  € 60

Bericht 8 april 2020:
Beste allemaal,
Ik ben opzoek naar een bijenzwerm zonder kast en ramen voor in mijn bijenkast gemaakt uit een boomstam; hij staat in Alkmaar.
Graag contact opnemen via email.
Groetjes Marthijn

Bericht 28 maart 2020:
Mocht iemand de mogelijkheid hebben om een carnica volkje te leveren dan houd ik mij aanbevolen. Graag even een mailtje naar jvlier1973@gmail.com woonachtig binnen een straal van 20 km van ’t Groene Hart.

Bericht 22 maart 2020:
Als beginnend imker ben ik op zoek naar een bijenvolk, liefst in kast.
mvg. Aba

Bericht 16 maart 2020:
Op de website zag ik oproepen van leden die op zoek zijn naar een bijenvolk.  Ik heb 2 volken in de aanbieding.
De volken kosten €250 inclusief kast (2 bk, 1 hk, bodem en deksel). Ze hebben overwinterd op hun eigen honing en zijn nu weer flink actief. De kasten staan in Gouderak.
Met vriendelijke groet,
Eva Kamminga

Bericht 9 februari 2020:
Mijn enige volkje is dood, ik deed 2 cursussen maar helaas te laat de varroa behandeling gedaan.
Is er iemand die me weer op weg kan zetten met een volkje.
Alvast bedankt! Oliver

Bericht 19 januari 2020:
Hallo, Ik ben een beginnende imker en op zoek naar een bijenvolk met kast en toebehoren. Wie heeft wat voor me in de aanbieding?
Hartelijke groet,
GertJan

Ook als een beginnende imker op zoek is naar een volk dan kan hij dat hieronder aangeven: