Bijenvolken te koop/gezocht

Imkers van onze vereniging kunnen onder aan deze pagina melden dat ze momenteel een volk beschikbaar hebben voor leden van onze vereniging. Meldt op hoeveel ramen ze staan en de prijs en dan geven we dat door aan de geïnteresseerden.

Er zijn momenteel 12 volken in de aanbieding, zesramers voor € 60 en volken op 10/11 ramen in- en exclusief kast.

Bericht 30 mei 2019:
Ik zoek op dit moment een carnicavolk op miniplus .
Graag zou ik willen weten of dat mogelijk is en wat vraagt u voor een miniplus.
Met vriendelijke groet,
Björn de Bakker

Bericht 15 mei 2019:
Ik wil graag 2 van mijn volken via de vereniging te koop aanbieden. Inmiddels heb ik er vijf en dat is echt te veel werk geworden. Ik wil ze eventueel met kast en al weg doen. Het zijn mooie houten kasten van bijenkasten.nl. De koninginnen zijn van vorig jaar maar ze zijn niet gemerkt. Vorig jaar hebben ze namelijk een stille moerwisseling gehad en ik ben er nog niet aan toegekomen ze te merken. De volken zijn prima gezond.
Groet, Ester Swaab

Bericht 2 februari 2019:
Jan Blok heeft drie volken te koop.
Reageer via het onderstaande contactformulier.

Ook als een beginnende imker op zoek is naar een volk dan kan hij dat hieronder aangeven: